Omgeving

Natuur, zilte zeelucht en prachtige landerijen. Dat is wat u onder andere in de Texelse polder tegenkomt. Een plek vol rust en ruimte, zodat u helemaal tot uzelf kunt komen. Geniet van prachtige wandelingen door het bijzondere landschap.

Natuur

Natuurgebieden de Slufter, de Muy en de Schorren liggen allen op circa 5 km afstand van de camping. Zo ook het Waddenzeestrand bij Paal 33, waar de boot naar Vlieland vertrekt. Het Noordzeestrand vindt u op circa 6 km. 

De boerderij

Bent u benieuwd naar het boerenleven? Wanneer u op onze camping verblijft, is het mogelijk om onder begeleiding een kijkje te nemen op het boerenbedrijf. Ontdek hoe onze koeien worden gemolken of neem een kijkje bij de kalfjes. Er valt van alles te zien en te ontdekken. 

Activiteiten op Texel

Texel is een veelzijdig eiland. Of het nu goed of slecht weer is, er is van alles te doen en het hele jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd.  Ga gezellig een dagje langs de dorpen, pak een terrasje of geniet van de veelzijdigheid aan restaurants en winkels. Laat u meeslepen in de avonturen van de lokale strandjutters in het Juttersmuseum of ga voor een fietstocht langs één van de vele prachtige fietsroutes. 

Directe omgeving

  • Het gezellige dorp De Cocksdorp ligt op circa 3 km vanaf Camping Hoeve Rotterdam. Hier vindt u een Plus supermarkt, diverse
  • restaurants, gezellige winkeltjes en een fietsverhuur. In de directe omgeving vindt u tevens: 
  • IJsboerderij Labora. Geniet van ambachtelijk schepijs terwijl de kinderen zich vermaken op verschillende speeltoestellen in de grote tuin of een kijkje nemen bij de diverse boerderijdieren. 
  • Op het vliegveld kunt u een rondvlucht boven Texel maken. Of misschien durft u wel een tandemsprong te maken? Bij het vliegveld vindt u tevens het oorlogs- en luchtvaartmuseum. 
  • Maak een robbentocht of breng een bezoek aan buureiland Vlieland met het schip 'De Vrienschap', dat vertrekt bij Paal 33.